Zimska nogometna šola 2022

Aktualno
ORGANIZATOR
Organizator zimske nogometne šole je Otroška nogometna šola Ljubljana.
KRAJ
Dejavnosti bodo potekale v prostorih osnovne šole Vič.
ČAS
Nogometna šola bo organizirana v času zimskih šolskih počitnic od ponedeljka do petka, vsak dan od 7.00 do 16. ure.
UDELEŽENCI
Za zimsko nogometno šolo se lahko prijavijo dečki in deklice v starosti praviloma od 6. do 12. leta. Udeleženci bodo razdeljeni v skupine glede na starost oz. glede na njihove sposobnosti.
 
PROGRAM
Poleg nogometnega programa (osnovna nogometna šola I. in II., mini nogometna akademija in nogometna akademija) načrtujemo tudi ogled priljubljenih video filmov za otroke, posnetke zanimivih nogometnih tekem, risarski kotiček, nekaj zanimivih predavanj o začetkih nogometne igre in še mnogo drugih aktivnosti. Ob ugodnih snežnih razmerah bomo našli tudi dovolj prostora in časa za zimske radosti. Za konec druženja bomo organizirali primeren zaključek in slavnostno podelitev diplom.
VODSTVO ŠOLE
Vodje šole bodo vodje oddelkov in trenerji Otroške nogometne šole Ljubljana, nekateri študenti Fakultete za šport in trenerji mlajših starostnih kategorij pri nogometnih klubih.
 
OPREMA
Za osebno in športno opremo poskrbijo starši oz. skrbniki. Priporočamo, da imajo otroci vsak dan seboj: športne copate, šolske copate za v učilnico, trenirko, telovadne hlačke, dve telovadni majici, dvoje nogavice, brisačo, malico, topla oblačila za zimske radosti (v primeru ugodnih snežnih razmer).
 
ZDRAVSTVENO VARSTVO
Poleg trenerjev/mentorjev bo ves čas prisotna tudi medicinsko usposobljena oseba. Vsi udeleženci morajo imeti urejeno zdravstveno zavarovanje in potrebno dokumentacijo (zdravstvena kartica).
Zimska nogometna šola bo izpeljana le pod pogojem, da bodo epidemiološke razmere v zvezi s koronavirosom to omogočale.
PRIJAVNINA
Cena je 70€.
Cena vključuje celotedensko varstvo, treninge v šolski telovadnici (2-3 na dan), medicinsko oskrbo, kosilo in pijača.
PRIJAVNICA:

DODATNE INFORMACIJE
Tel.: 031/226-459, 051/410-065
E-pošta.: onsljubljana@gmail.com ter info@onsljubljana.si
PRIJAVA
Prijavnice pošljite na naslov ONŠ Ljubljana, Gerbičeva 61, 1000 Ljubljana (ali po e-pošti na naslov: onsljubljana@gmail.com ter info@onsljubljana.si),
Zimska nogometna šola bo izpeljana le pod pogojem, da bodo epidemiološke razmere to dovoljevale in da bo določeno število prijav, saj bo le v tem primeru cena programa sprejemljiva
Prijave so omejene na 45 otrok.
 
Aktualno
© 2017 ONŠ Ljubljana  |   Predstavitev  |   Program  |   Šole  |   Galerija  |   Kontakt  |   Za trenerje  |   Izdelava: yin·yang