Jesenske počitnice 2010

Jesenske nogometne počitnice so bile uspešno pripeljane h koncu. Po petih dnevih igranja nogometa, raznih iger in obiska vodnega mesta Atlantis, smo se z zadnjim dnem, ob nogometnem turnirju predstavili še staršem in prejeli priznanje za sodelovanje, ter spominsko zastavico Nogometne zveze Slovenije. Se vidimo na zimskih počitnicah!

ORGANIZATOR

Organizator nogometnih jesenskih počitnic je Športna zveza Ljubljane v sodelovanju Otroško nogometno šolo Ljubljana (izvajalec) in Mestno občino Ljubljana.

KRAJ

Dejavnosti bodo potekale v Športnem centru Triglav, Vodovodna 25, v Ljubljani in v prostorih OŠ Dr. Vita Kraigherja v neposredni bližini.

ČAS

Nogometna šola bo organizirana v času jesenskih šolskih počitnic od ponedeljka, 25. oktobra, do petka, 29. oktobra 2010, vsak dan od 8.00 do 16. ure.

UDELEŽENCI

Za nogometno šolo se lahko prijavijo dečki in deklice ljubljanskih osnovnih šol. Udeleženci bodo razdeljeni v skupine glede na starost oz. glede na njihove sposobnosti.

PROGRAM

Poleg nogometnega programa (osnovna nogometna šola I. in II., mini nogometna akademija in nogometna akademija) načrtujemo tudi ogled priljubljenih video filmov za otroke, posnetke zanimivih nogometnih tekem, risarski kotiček, nekaj zanimivih predavanj o začetkih nogometne igre, obiskali bomo tudi Vodni park Atlantis, kjer bodo imeli udeleženci organizirano vodenje in animacijo, ter mnogo drugih aktivnosti. Za konec druženja bomo organizirali primeren zaključek z nogometnim turnirjem med posameznimi skupinami in slavnostno podelitvijo diplom. V neposredni bližini (OŠ dr. Vita Kraigherja), bo organizirano kosilo za vse udeležence.

VODSTVO ŠOLE

Vodje šole bodo vodje oddelkov in trenerji Otroške nogometne šole Ljubljana, nekateri študenti Fakultete za šport in trenerji mlajših starostnih kategorij pri nogometnih klubih.

OPREMA

Za osebno in športno opremo poskrbijo starši oz. skrbniki. Priporočamo, da imajo otroci vsak dan seboj: športne copate, šolske copate za v učilnico, trenirko, telovadne hlačke, dve telovadni majici, dvoje nogavice, brisačo in malico.

ZDRAVSTVENO VARSTVO

Vsi udeleženci morajo imeti urejeno zdravstveno zavarovanje in potrebno dokumentacijo (zdravstvena kartica).

PRIJAVNINA

Cena celotnega programa znaša 50 EUR in poleg že navedenega zajema tudi vsakodnevno kosilo in obisk vodnega parka. Plačilo prijavnine na transakcijski račun ONŠ Ljubljana št. SI56 0203 6009 0083 659, odprt NLB d.d., Ljubljana ali ob prihodu 25.10.2010! Prijave bomo sprejemali do srede, 20. oktobra 2010 in jih omejili na 65 udeležencev. Ker je bilo povpraševanje v lanskem letu veliko, vam predlagamo, da se prijavite čim prej. Zaključek prijav bo objavljen na spletni strani: www.onsljubljana-drustvo.si.

 

PRIJAVA

Prijavite se lahko preko elektronske pošte ali pa izpolnjeno prijavnico pošljite na naslov ONŠ Ljubljana najkasneje do 20. oktobra 2010. Na podlagi prijave boste prejeli obvestilo o potrditvi in račun za plačilo programa. PRIJAVNICA

DODATNE INFORMACIJE: 

Tel.: (041) 599 322

Tel.: (031) 226 459

info@onsljubljana-drustvo.si

 Športna zveza Ljubljane

 
Aktualno
© 2017 ONŠ Ljubljana  |   Predstavitev  |   Program  |   Šole  |   Galerija  |   Kontakt  |   Za trenerje  |   Izdelava: yin·yang