Poletna nogometna šola Bohinj 2022

Že štiriindvajseto leto zapored bomo v času poletnih počitnic, seveda če nam bodo  zdravstvene razmere to dopuščale in če bo vlada omogočila izvedbo podobnih dejavnosti, hkrati pa bomo tudi sami smatrali da so dejavnosti varne za vse udeležence, organizirali poletni nogometni kamp v Bohinju. V podobni situaciji smo bili tudi v preteklih dveh letih, vendar nam je šolo uspelo izpeljati brez težav v zadovoljstvo vseh udeležencev. Tako, da tudi letos vabilo k udeležbi pošiljamo z namenom, pridobitve interesa in števila udeležencev,  vaša prijava v termin za katerega  se boste odločili  bo potrjena in dejavnosti izvedene  kot vsa leta  do sedaj.  V primeru, da nam organizacija šole ne bo dovoljena in omogočena vas bomo o tem še pravočasno obvestili. Zavedamo se, da bo možnost izvedbe poletne šole zelo odvisna od nadaljnje situacije v povezavi z koronavirusom, vendar pa moramo s strokovne, organizacijske in logistične strani delovati tako, kot da šola tudi letos bo. Vsako leto nogometni kamp namreč obišče v vseh izmenah okoli 350 udeležencev iz vseh koncev Slovenije pa tudi iz tujine. Zagotovo je preživljanje poletnih nogometnih počitnic priljubljeno med našimi otroci, saj se številni iz leta v leto vračajo v Bohinj, kjer poleg nogometne igre, kopanju v vodnem parku ali jezeru, varovanega plezanja in veslanja v kanuju, izleta z vlakom skozi predor na Primorsko, raftinga, sklepajo nova prijateljstva. Zato so v šolo vabljeni tudi otroci ki vadijo druge športe in katerim ne bodo omogočeni njihovi poletni kampi. Vsako izmeno nas obiščejo tudi znani slovenski nogometni reprezentanti, selektorji in drugi vrhunski športniki.

https://www.nzs.si/novica/Oblak_na_obisku_nogometnega_kampa_ONS_Ljubljana_v_Bohinju?id=49494&id_tip=1 in https://obcina.bohinj.si/vsebina/oktober-2021 

Več o poletni šoli pa tudi na naši spletni strani. http://www.onsljubljana.si/

Vljudno vabljeni!

ORGANIZATOR

Organizatorja Poletne otroške nogometne šole Bohinj 2022 sta Otroška nogometna šola Ljubljana in GP Zoisov grad, Bohinjska Bistrica v sodelovanju z Občino Bohinj.

KRAJ

Dejavnosti potekajo na objektih v Bohinjski Bistrici in okolici. Bivanje je organizirano v Penzionu Zoisov grad v Bohinjski Bistrici.

PRIJAVNINA
Prijavnina za celoten program (bivanje, 3 dnevni obroki hrane, pijača in prigrizki, organizirana nogometna vadba, obisk vodnega parka, izlet z vlakom, spremljevalni program, predavanja, itd.) je 270,00 € (DDV je vključen v ceno). Plačilo zaradi nejasnosti letošnje izvedbe šole in v izogib težavam z vnaprejšnjim nakazilom in vračanjem vplačanih sredstev letos zadržite do prihoda v Bohinj.

Termini (2022):

 I . 26.06.  –  02.07.2022 NI VEČ PROSTIH MEST
 II. 03.07.  –  09.07.2022 NI VEČ PROSTIH MEST
 III. 10.07.  –  16.07.2022 NI VEČ PROSTIH MEST
 IV. 17.07.  –  23.07.2022 NI VEČ PROSTIH MEST
 V. 24.07.  –  30.07.2022 NI VEČ PROSTIH MEST
 VI. 31.07.  –  06.08.2022 NI VEČ PROSTIH MEST

DODATNE INFORMACIJE: www.onsljubljana.si  


Kontaktne osebe: 

Darko Škerl, vodja poletne nogometne šole Bohinj 041/735-013 

Danilo Lukner, 031/226-459

Obvestilo: Prijavnica se nahaja na Poletna nogometna šola 2022

 
Aktualno
© 2017 ONŠ Ljubljana  |   Predstavitev  |   Program  |   Šole  |   Galerija  |   Kontakt  |   Za trenerje  |   Izdelava: yin·yang