top of page

POLETNA NOGOMETNA ŠOLA BOHINJ 2024

Picture1.png

Že šestindvajseto leto zapored bomo v času poletnih počitnic organizirali poletni nogometni tabor v Bohinju. Poletni nogometni tabor predstavlja nadgradnjo delovanja programa Otroške nogometne šole Ljubljana in vsem otrokom omogoča ukvarjanje s športnimi aktivnostmi tudi v poletnem času.

 

V letošnjem letu bomo izvedli nogometni tabor v 6 terminih. Število udeležencev v vsakem terminu je omejeno na maksimalno 45 otrok.

 

Vsako leto nogometni tabor obišče okoli 250 udeležencev iz vseh koncev Slovenije in tujine. Zagotovo je preživljanje poletnih nogometnih počitnic priljubljeno med našimi otroci, saj se številni iz leta v leto vračajo v Bohinj, kjer poleg nogometne igre, kopanju v vodnem parku ali jezeru, varovanega plezanja in veslanja v kanuju, izleta z vlakom skozi predor na Primorsko, raftinga, sklepajo nova prijateljstva. Vsako izmeno pa nas obiščejo tudi znani slovenski nogometni reprezentanti, selektorji in drugi vrhunski športniki.

 

ORGANIZATOR

Organizatorji Poletne otroške nogometne šole Bohinj 2024 so Otroška nogometna šola Ljubljana, NK Bohinj in Tretji dom d.o.o. v sodelovanju z Občino Bohinj.

 

KRAJ

Dejavnosti potekajo na objektih v Bohinjski Bistrici in okolici. Bivanje je organizirano v objektu Savska cesta 21, Bohinjska Bistrica (takoj za Petrolovo črpalko zavijete desno).

 

PRIJAVNINA

Prijavnina za celoten program znaša 340,00€ (DDV je vključen v ceno). Celoten znesek poravnate ob prihodu v Bohinj.


Nogometni tabor se prične ob nedeljah ob 16.00 uri in zaključi ob sobotah predvideno okoli 12. ure. Udeleženci tabora se morajo javiti na naslovu Savska cesta 21, Bohinjska Bistrica.

 

UDELEŽENCI

Za poletno nogometno šolo se lahko prijavijo dečki in deklice v starosti od 6. do 12. leta (2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018). Izjemoma bodo glede na biološko starost in sposobnosti na tabor lahko sprejeti tudi mlajši ali starejši otroci. Organizator si pridržuje pravico oblikovati vadbene skupine tudi glede na sposobnosti otrok in ne le po letu rojstva. Prijave so ne glede na starostno kategorijo možne v vseh šestih zgoraj navedenih terminih, v V. in VI. termin se lahko izjemoma prijavijo tudi otroci rojeni leta 2011.

PROGRAM

OSNOVNA NOGOMETNA ŠOLA I. IN II.  Poudarek bo na medsebojnem sodelovanju otrok v gibanjih z in brez žoge, predvsem s pomočjo raznih oblik iger in pripravi ter tekmovanju za Značko nogometaša.


MINI NOGOMETNA AKADEMIJA  Delo bo usmerjeno v izboljšanje nogometnih sposobnosti, navajanje na lastno dejavnost, samokontrolo in ocenjevanje svojih sposobnosti. 


NOGOMETNA AKADEMIJA
Vadba bo usmerjena v razvoj tehničnih in posamičnih sposobnosti, v reševanje igralnih situacij. Udeleženci v vseh kategorijah bodo vsakodnevnem tekmovanju izboljševali svoje nogometne sposobnosti in izkušnje. Pri teoretičnih informacijah bodo seznanjeni z razvojem nogometa, nogometnimi izrazi, pravili in drugem.

 

VODSTVO NOGOMETNEGA TABORA

Vodje nogometnih taborov bodo praviloma vodje oddelkov Otroške nogometne šole Ljubljana, trenerji posameznih skupin pa trenerji Otroške nogometne šole Ljubljana, študentje FŠ – usmerjevalci nogometa, trenerji mlajših starostnih kategorij v nogometnih klubih. Pri realizaciji programa bodo sodelovali tudi nekateri znani nogometaši in nogometni sodelavci.

OPREMA

Za osebno opremo za vadbo in dnevno uporabo skrbijo udeleženci. Priporočamo, da imajo udeleženci za vadbo nogometa vsaj po dve majici na dan ter hlačke, več parov nogavic, nogometne čevlje z gumijastimi ali plastičnimi podplati (kopačke), copate za vadbo v dvorani in copate za vsakodnevno uporabo, anorak in trenirko, ter natikače.

REKVIZITI

Vsak udeleženec mora imeti svojo žogo. Ostale rekvizite za vadbo in tekmovanje preskrbi organizator. V izjemnih primerih bo žogo zagotovil organizator. 

ZDRAVSTVENO VARSTVO

V vsaki izmeni je poleg trenerjev / mentorjev ves čas prisotna tudi medicinsko usposobljena oseba, ki v osnovi skrbi za zdravstveno varstvo otrok, za nujne primere pa je sklenjen dogovor z Zdravstvenim domom Bohinj. Vsi udeleženci morajo imeti urejeno zdravstveno zavarovanje in potrebno dokumentacijo (zdravstvena kartica). Priporočamo tudi dodatno zdravstveno zavarovanje.

CENA VKLJUČUJE

  • 6x nočitev

  • Polni penzion (zajtrk, kosilo večerja, prigrizki med obroki)

  • Organizirana nogometna vadba

  • Obisk vodnega parka

  • Izlet z vlakom

  • Spremljevalni program

  • Predavanja itd.

 

      = 340,00 € z vključenim DDV-jem

 

Celoten znesek poravnate z gotovino ob prihodu v Bohinj.

Ob predčasnem odhodu s poletnega tabora, vplačanega denarja ne vračamo zaradi organizacijskih in logističnih obveznostih.


V času tabora bomo organizirali tudi dodatne plačljive športne aktivnosti– cca. 15 € na aktivnost (plezanje na varovani steni ob Bohinjskem jezeru, rafting, vožnja s kanujem po jezeru), ki pa niso obvezne.

TERMINI (2024):

I . 23.06. – 29.06.2024

II. 30.06. – 06.07.2024 - ZASEDENO

III. 07.07. – 13.07.2024 

IV. 14.07. – 20.07.2024

V. 21.07. – 27.07.2024

VI. 28.07. – 03.08.2024

Komaj čakamo, da skupaj preživimo težko pričakovane in zaslužene dneve poletja!

DODATNE INFORMACIJE

pns@onsljubljana.si

Kontaktne osebe:
Darko Škerl, vodja poletne nogometne šole Bohinj (041/735 – 013)

 

bottom of page