top of page

POLETNA NOGOMETNA ŠOLA BOHINJ 2023

Picture1.png

Že petindvajseto leto zapored bomo v času poletnih počitnic organizirali poletni nogometni kamp v Bohinju.

Poletni nogometni kamp predstavlja nadgradnjo delovanja programa Otroške nogometne šole Ljubljana in vsem otrokom omogoča ukvarjanje s športnimi aktivnostmi tudi v poletnem času. Letos smo imeli pri iskanju namestitve velike težave, saj zaradi adaptacije prostorov v Zoisovem gradu tam šole ni možno izvesti. Ker smo mnenja, da je Bohinjska Bistrica z vsemi lepotami v poletnem času najbolj primerna za izvajanje aktivnosti na prostem, smo našli nadomestno lokacijo na kateri bo v letošnjem letu deloval POLETNI NOGOMETNA ŠOLA BOHINJ 2023. V letošnjem letu bomo izvedli nogometni kamp v 6 terminih. Število udeležencev v vsakem terminu je omejeno na 40. Vsako leto nogometni kamp obišče v vseh izmenah okoli 300 udeležencev iz vseh koncev Slovenije pa tudi iz tujine. Zagotovo je preživljanje poletnih nogometnih počitnic priljubljeno med našimi otroci, saj se številni iz leta v leto vračajo v Bohinj, kjer poleg nogometne igre, kopanju v vodnem parku ali jezeru, varovanega plezanja in veslanja v kanuju, izleta z vlakom skozi predor na Primorsko, raftinga, sklepajo nova prijateljstva. Vsako izmeno pa nas obiščejo tudi znani slovenski nogometni reprezentanti, selektorji in drugi vrhunski športniki.

Z veseljem vas vabimo, da se v željeni termin prijavite preko priložene prijavnice ali neposredno preko naše spletne strani :

ORGANIZATOR

Organizatorja Poletne otroške nogometne šole Bohinj 2023 so Otroška nogometna šola Ljubljana, NK Bohinj in Tretji dom d.o.o. v sodelovanju z občino Bohinj.

KRAJ

Dejavnost poteka na objektih v Bohinjski Bistrici in okolici. Bivanje je organizirano v mobilnem naselju Savska cesta 21, Bohinjska Bistrica (takoj za Petrolovo črpalko zavijte desno).

ČAS

Šola deluje v šestih tedenskih izmenah v času od 25.06. do 05.08.2022. Organizator si pridržuje pravico šolanja spremeniti glede na objektivne okoliščine (premalo prijavljenih za posamezno skupino, preveč prijav za isto časovno obdobje, itd.) in določiti čas šolanja le v času zadovoljivega interesa.
Pričetek šolanja vsakokratne tedenske izmene je ob nedeljah ob 16. uri. Udeleženci se morajo javiti na naslovu Savska cesta 21, Bohinjska Bistrica.

Termini (2023):

I.            25.6 – 1.7.2023 - ZASEDENO

II.           2.7. – 8.7.2023 - ZASEDENO 

III.          9.7. – 15.7.20223 - ZASEDENO

IV.          16.7. –  22.7.2023

V.           23.7. – 29.7. 2023 

VI.          30.7. – 5.8.2023 - ZASEDENO

 

UDELEŽENCI

Za poletno nogometno šolo se lahko prijavijo dečki in deklice v starosti od 6. do 12. leta ( 2011, 2012, 2013, 2014, 2015,2016. 2017). Izjemoma bodo glede na biološko starost in sposobnosti v šolo sprejeti lahko tudi mlajši ali starejši. Organizator si pridržuje pravico oblikovati skupine tudi glede na sposobnosti in ne po letu rojstva, če bi bilo potrebno. Prijave so ne glede na starostno kategorijo možne v vseh šestih zgoraj navedenih terminih, v V. in VI. termin se lahko izjemoma prijavijo tudi otroci rojeni leta 2010.

PROGRAM

OSNOVNA NOGOMETNA ŠOLA I. IN II.  Poudarek bo na medsebojnem sodelovanju otrok v gibanjih z in brez žoge, predvsem s pomočjo raznih oblik iger in pripravi ter tekmovanju za Značko nogometaša.


MINI NOGOMETNA AKADEMIJA  Delo bo usmerjeno v izboljšanje nogometnih sposobnosti, navajanje na lastno dejavnost, samokontrolo in ocenjevanje svojih sposobnosti. 


NOGOMETNA AKADEMIJA
Vadba bo usmerjena v razvoj tehničnih in posamičnih sposobnosti, v reševanje igralnih situacij. Udeleženci v vseh kategorijah bodo vsakodnevnem tekmovanju izboljševali svoje nogometne sposobnosti in izkušnje. Pri teoretičnih informacijah bodo seznanjeni z razvojem nogometa, nogometnimi izrazi, pravili in drugem.

 

VODSTVO ŠOLE

Vodje šole bodo praviloma vodje oddelkov Otroške nogometne šole Ljubljana, trenerji posameznih skupin pa trenerji Otroške nogometne šole Ljubljana, študentje FŠ – usmerjevalci nogometa, trenerji mlajših starostnih kategorij v nogometnih klubih. Pri realizaciji programa bodo sodelovali tudi nekateri znani nogometaši in nogometni sodelavci.

OPREMA

Za osebno opremo za vadbo in dnevno uporabo skrbijo udeleženci. Priporočamo, da imajo udeleženci za vadbo nogometa vsaj po dve majici na dan ter hlačke, več parov nogavic, nogometne čevlje z gumijastimi ali plastičnimi podplati (kopačke), copate za vadbo v dvorani in copate za vsakodnevno uporabo, anorak in trenirko, ter natikače.

REKVIZITI

Vsak udeleženec mora imeti svojo žogo. Ostale rekvizite za vadbo in tekmovanje preskrbi organizator. V izjemnih primerih bo žogo zagotovil organizator. 

ZDRAVSTVENO VARSTVO

V vsaki izmeni je poleg trenerjev / mentorjev ves čas prisotna tudi medicinsko usposobljena oseba, ki v osnovi skrbi za zdravstveno varstvo otrok, za nujne primere pa je sklenjen dogovor z Zdravstvenim domom Bohinj. Vsi udeleženci morajo imeti urejeno zdravstveno zavarovanje in potrebno dokumentacijo (zdravstvena kartica). Priporočamo tudi dodatno zdravstveno zavarovanje.

 

PRIJAVNICA

  •  prijavite se  lahko neposredno na spletni strani 

                                                  ali

  •  Izpolnjeno pošljete na naslov OTROŠKA NOGOMETNA ŠOLA LJUBLJANA, Gerbičeva 61, Ljubljana

                                                  ali

NAJKASNEJE DO 29.7.2023 oz. do zapolnitve prostih mest.

 

 

Izpolnjeno prijavnico za enega od šestih terminov pošljite na naslov OTROŠKA NOGOMETNA ŠOLA LJUBLJANA, Gerbičeva 61, Ljubljana ali na mail  pns@onsljubljana.si , najkasneje do 29.07.2023, oziroma do popolnitve mest.

CENA

  • 6x nočitev

  • Polni penzion (zajtrk, kosilo večerja, prigrizki med obroki)

  • Organizirana nogometna vadba

  • Obisk vodnega parka

  • Izlet z vlakom

  • Spremljevalni program

  • Predavanja itd.

 

      = 320,00 € z vključenim DDV-jem

 

Celoten znesek poravnate  z gotovino ob prihodu v Bohinj.

Ob predčasnem odhodu s poletnega tabora, vplačanega denarja ne vračamo zaradi organizacijskih in logističnih obveznostih.


Organizirali pa bomo tudi dodatne aktivnosti, ki so plačljive – cca. 15 € na aktivnost (plezanje na varovani steni ob Bohinjskem jezeru, rafting, vožnja s kanujem po jezeru) 

 

DODATNE INFORMACIJE

pns@onsljubljana.si

Kontaktne osebe:
Darko Škerl, vodja poletne nogometne šole Bohinj (041/735 – 013)

Marko Lulik, sekretar ONŠ (051/410-065)

bottom of page